KJEKS- OG KREMMOUSSE MED SALT LAKRIS

Søtt og salt i perfekt harmoni (4 porsjoner)


SIMONA MUNTEAN

"En svampekake trenger ikke se kjedelig ut" – det er hennes bakefilosofi. På bloggen Cookies and Sweets tilbyr hun deilige bakevarer, enkelt dekorert og med nydelige bilder. Vi spiser tross alt først og fremst med øynene. Hun jobber for tiden med sin første bakebok - Simonas Söta

Blogg  cookiesandsweetsbysimona  simonamuntean_



INGREDIENSER

MOUSSE
15 Oreo-kjeks, delt i mindre biter
5 dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
1 dl melis

GARNITYR
4-6 Oreo-kjeks, grovt knust

Haupt Lakrits Svenskjävlar

FORBEREDELSER

1. Legg Oreo-kjeks i en bolle og hell over kremfløten.
2. Pakk inn i plast og sett i kjøleskap over natten eller i minst 6 timer.
3. Pisk røren luftig. Tilsett vanilje og melis. Visp jevnt.
4. Skjær lakrisen i biter.
5. Fordel 2/3 av de knuste Oreo-kjeksene i fire glasskrukker eller boller.
6. Fordel mousse og lakris i lag i glassene.
7. Oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
8. Holder opptil 3-4 dager.






KJEKS- OG KREMMOUSSE MED SALT LAKRIS

Søtt og salt i perfekt harmoni

Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven

Populärt

Svenskjävlar!
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Salmiakpulver
1-3 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Banana Nostalgia
3-6 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Smålänningar!
3-6 arbeidsdager
Legg i handlekurven
Logg inn